Putovanje 8. mart 2024.

Kada iz brdovitih krajeva dođete u ravničarski, ostaje vam samo da se divite toj različitosti.
Naše dame je ovo osmomartovsko poklon putovanje odvelo u nostalgične krajolike Sremskih Karlovaca, Novog Sada i Subotice.
Najveće simpatije su ostavile jezeru Palić i njegovom zelenom i cvetnom okruženju.
Ispraćene ukusnom hranom salaša i zvukom vojvodjanskih tamburaša, vratile su se svojim brdima, bogatije za još jedno lepo druženje.

Trebinje-Dubrovnik putovanje 18.03.2023-19.03.2023.

Zadovoljstvo nam je da osmomartovska putovanja lepšeg dela MTK kolektiva postaju tradicija. 
Naše kolegnice su ove godine uživale u lepotama i znamenitostima Trebinja i Dubrovnika. 
U gradu sunca i platana posetile su Hercegovačku Gračanicu, manastir Tvrdoš i nastavile put ka jednom od najlepših gradova Jadrana. 
Dubrovnik je ponosno pokazao svoju kulturnu baštinu, autentičnu arhitekturu, spomenike, zidine, tvrdjave i svojom lepotom ostavio poseban utisak na naše dame. 

Team building – rafting rekom Tarom 18-19.06.2022.

Proteklih par godina naučili smo važnu životnu lekciju – ulaganje u ljude je jedino vredno. Period straha i brige o zdravlju članova porodice, prijatelja i kolega, učinio je da se okrenemo jedni drugima i podelimo trenutke radosti i uživanja van radnog kolektiva.

MTK Metal-komerc d.o.o. je oduvek negovao prave porodične vrednosti, pa je koncept Team building-a bio prepoznat kao način ostvarenja tog cilja. 

Delić atmosfere možete videti na fotografijama u prilogu...

Putovanje Stari Ras – Novi Pazar, 05-06.03.2022.

Povodom dana žena, MTK Metal-komerc je svoje koleginice obradovao putovanjem u Stari Ras i Novi Pazar. Tom prilikom posetile smo manastir Đurđeve Stupove, Petrovu crkvu u Rasu, staru gradsku tvrđavu, česmu Sebilj, Altun-alem džamiju i Isa-begov hamam. Uživale smo u degustaciji tradicionalnih i lokalnih proizvoda, a poseban doživljaj je bio relaksacija u Starom hamamu iz 15. veka, sa toplom vodom temperature 50 stepeni. 

MTK Metal-komerc d.o.o. je dobitnik povelje grada Užica, najvišeg priznanja za zasluge i dela koja doprinose ukupnom razvoju grada Užica

“Zahvaljujem na priznanjima koja su pokazatelj da smo uradili nešto dobro, ne samo na polju ličnih karijera, već i za opšte dobro. Kažu da je najteže u svom okruženju dobiti neki pečat za ono što radite, tako da verujem za sve nas koji smo dobili ove povelje i nagrade za nas imaju veliku težinu i značaj”, reči su Marije Đurić, direktora sektora za kvalitet u MTK Metal-komerc-u.